Unod a fekvőtámaszt?

2017/06/20. - írta: ProfiEdző

Nagyon hatásos gyakorlat a fekvőtámasz, ám hosszútávon az ember belefásul. Hoztunk neked egy olyan variánst, ami néhány stabilizáló izmot is bevon a munkába! Hogy állsz a szuperhősökkel?
pushup.jpgAkire mi gondoltunk, az Pókember! Ugyanis ez a fekvőtámasz változat a Spiderman push-up nevet kapta, mindjárt megéred miért.

Mire is dolgozunk vele?
Legnagyobb szerepe a mellizomnak van, aztán a törzsizomnak, csípőhorpasznak, a vállnak és a tricepsznek. Mellettük pedig a széles hátizom és a lapocka körüli izmok is bekapcsolódnak a munkába.

spider-man-push-up.jpg

Alaphelyzetnek a következőt vedd fel:
Fekvőtámasz pozíció vállszélesnél kisebb tenyér támasszal, és az ujjaid előre nézzenek.

Miközben csinálod a fekvőtámaszt, az egyik térded a vele egy oldalon lévő karod felé húzd be magad alá – majd mikor tolod magad vissza ki, akkor engedd vissza a lábadat is, és a következő kar hajlításnál ismételd meg a másik lábaddal.

Ügyelj rá, hogy a hátad végig egyenesen maradjon, és a helyes légzésről se feledkezz meg: mikor nyomod ki magad a talajról, akkor fújd ki a levegőt!

clapping-push-ups.jpg

Ehhez, és további remek gyakorlatokhoz
a 11. kerület szívében pedig a legjobb hely a 

KissLife Sportcentrum!


Igényes, jól felszerelt és modern edzőterem, profi edzői gárdával!
- Ha időt és energiát fektetsz bele, a fejlődés garantált!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr1712607821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása