Cyber edzés

2017/05/02. - írta: ProfiEdző

Manapság mondhatni elvárt folyamatosan onlinenak lenni. De mi a helyzet, mikor lemész a terembe? Edzeni mész, vagy facebookozgatás közben elvégezni néhány gyakorlatot? Készült egy tanulmány, ami kimutatja mennyit ront egy edzésen a mobilozás. Nézzük, mennyire vagy hatékony, ha nem hagyod az öltözőben a telefonod: phone2.jpg

Egy ohiói edzéstudományi professzor,
Michael Rebold kutatása szerint,

az edzés közbeni 
üzenetirkálás 45%-al,
a beszélgetés 15%-al veti vissza a stabilitást!


Döntsd el, az a lényeg, hogy mások elérjenek; vagy TE vagy a fontos saját magadnak? Miért mész le a terembe? Hogy izmosodj, hogy leadj a súlyodból, netán versenyre készülsz fel?phone.jpg

Miért kezdted el?
Magadért!
Ezt ne felejtsd el!


Azt tudtad például, hogy az edzés alatti mobilozás c
sorbítja az egyensúly érzéket?
Ha lábtolózás közben beszéled meg az esti meccsnézést a haverokkal, a megoszlott figyelem miatt nem fogod tudni szabályosan kivitelezni a gyakorlatot, ráadásul nagymértékben befolyásolod vele az intenzitást is!

Ha eredményes edzést tervezel, csak akkor vidd ki a mobilod, ha edzésterv van rajta; vagy ha motivációs zenét/videót indítasz el.

Jó edzést kívánunk!

Címkék: prevenció
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr1912464749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása