Nem is gondolnád, hogy ezektől fogyni lehet!

2017/06/28. - írta: ProfiEdző

Le akarod dolgozni a túlsúlyodat, netán szálkásodni szeretnél? – Az internet ontja magából a hasznosabbnál hasznosabb tippeket hozzá. Ám a közhiedelmekkel ellentétben nem kell koplalnod! Mutatjuk mit csinálj önsanyargatás helyett! habzs.jpgButaságnak fog tűnni, de egyél többet!
Tisztában vagy vele, hogy a kalória megvonás lelassítja az anyagcserét? Egyél naponta legalább 5× kisebb adagokat, szem előtt tartva a fehérjedús ételeket – hiszen izmaidnak szüksége van a proteinre!

S ugye minél több rajtad az izom, annál több kalóriát éget el a szervezet az aktív mozgás során!
savanyu.jpgEgyél sok savanyúságot!
A lassú anyagcsere nagyon hátráltatja a fogyás folyamatát. Viszont a savanyúság tele van probiotikummal, így jótékonyan hat az anyagcsere minőségére és gyulladáscsökkentő hatása is van  – valamint az immunrendszert is erősíti.

Ebben a hőségben még nass helyett is jól fog esni, ahogy kiveszed a hűtőből!

zoldseg.jpgEgyél lassabban, hogy tényleg jól lakj!
Honnan tudod, hogy többet ettél, mint amennyire valóban szükséged volt? Beáll a kajakóma, ami nagyon megterhelő a szervezet számára – és nem mellesleg szaladnak fel vele a kilók is.

Rágj meg rendesen minden falatot, és ne mohón egyél. Így sokkal jobban megemészti gyomrod az ételt – ami által sokkal jobban fel tudnak szívódni a bevitt tápanyagok.

habzs2.jpg

Formásodni pedig úgy tudsz, ha mozogsz is. Kelenföld környékén laksz? A Bikás park vásárcsarnokának tetején van számodra egy jól felszerelt, barátságos, klimatizált edzőterem - ahol profi edzőik is a segítségedre lesznek!

KissLife Fitness & Gym

1119 Budapest, Tétnyi út 63.

hetfotoledzek.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr6912626269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása