Ne álmodozz örökké, menj és cselekedj!

2017/06/21. - írta: ProfiEdző

A kor csak egy szám – ezt bizonyítja Kata története is, aki idén lépi át a 60. életévét, mégis lépten nyomon elismerő pillantásokat zsebel be. Jó például szolgálhat azok számára, akik azt gondolják, hogy túl idősek már elkezdeni foglalkozni magukkal! kata.jpg

Nagyjából 15 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban odafigyelni magára, és vált a mindennapjai részévé a testépítés. Mára addig jutott, hogy bő 20 évet letagadhatna!

Tónusos idomait a kitartó akaraterejének köszönheti, amit a kemény edzésekbe fektetett. kata3.jpg

A környezetéből egyre többen noszogatják, hogy próbálja ki magát valamelyik fitness versenyen – mert könnyen dobogós lehetne.

Noha még érlelgeti magában a gondolatot, Kata úgy érzi remek visszajelzés volna neki az elmúlt 15 éves munkájáért, ha valóban elérne valami magasabb helyezést egy ilyen megmérettetésen.

kata2.jpg

Hogy érte el ezt a formát?
Jógázik, úszik, fut, súlyzós edzéseket csinál, és mellette természetesen odafigyel a táplálkozására – hiszen azon múlik a testalkat 70%-a!

Forrás: http://fitnesslife.hu

Szeretnél hasonló sikereket elérni, mint Kata?

A 11. kerültben laksz?

KissLife Fitness & Gym
falai között a helyed!


Egy jól felszerelt, modern és barátságos edzőteremben minden adott hozzá, hogy elérd az álom formádat! - Ha pedig egyedül nem megy, akkor a profi edző gárda lesz a segítségedre benne!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: példakép
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr2612611563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása