Formás combokat szeretnél?

2017/06/16. - írta: ProfiEdző

Noha a java az étkezésen múlik, testünket külsőleg is formálni kell. Ha szép, feszes combokat szeretnél, heti 3-4 alkalommal meg is kell mozdulnod érte! Mutatjuk hogyan!

kitores.jpgKitörés
Ez az egyik leghasznosabb gyakorlat a comb-fenék tájra!

Állásból indulunk, és az egyik lábunkkal kilépünk előre, a másikkal pedig visszük lefelé térdünket a talajhoz – legjobb, ha érintésig. Az elől lévő térded ne menjen a lábujjaid vonala elé! Hátad pedig végig maradjon egyenes.

Haladhatsz is így, hogyha van elég helyed hozzá, de egy helyben is végezheted a gyakorlatot váltogatva lábaidat. Terhelhetőségedtől függően alakítsd az ismétlésszámot – ami minél nagyobb, annál produktívabb.

comb.jpgLórúgás
Ereszkedj négykézlábra, az egyik lábad húzd fel a mellkasodhoz térddel, majd told hátra felfelé míg bírod. Csinálj belőle 30-at mindkét lábaddal, és izomból dolgozz, ne lendületből!

Lórúgás variáció
Az alaphelyzet ugyanaz, csak oldalra kell emelgetni a térded. Fontos itt is, hogy ne a lendület vigyen! Érdemes ebből is szintén 30-at csinálnod a sima mellé!

 guggolas.jpg

Guggolás
Már maga a guggolás elég jó gyakorlat comb- és fenék formáláshoz, ám ha igazán hatásosat szeretnél, akkor mihelyt leérsz guggolásba rugózz bele 8-10-et, és úgy állj fel – aztán megint rugózz lent guggolásban, és így tovább.

Minél többet csinálsz belőle, annál inkább fogod tapasztalni hatását! beach.jpgA szép combok megformáláshoz Kelenföld környékén egy olyan helyet ajánlunk neked, ahol barátságos környezetben edzhetsz, modern és jól felszerelt teremben, és profi szakmai segítséget is igénye tudsz venni.

KissLife Sportközpont tárt kapukkal vár!

Hozd magad formába, hogy nem maradj ki a nyárból!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr6812599419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása