Így készül a formás vádli

2017/06/08. - írta: ProfiEdző

Lábaink erősítésére azért kell hangsúlyt fektetnünk, mert másként nem fogják elbírni a többletsúlyt ahogy felsőtestünk izomtömege gyarapodik. A vádlit többen elhanyagolják – ami öreg hiba. Hoztunk neked néhány gyakorlatot kifejezetten vádlira! vadli.jpeg

Négykézlábas gyakorlat
Ereszkedj négykézlábra és told fel a csípőd úgy, hogy tested 90°-os szöget zárjon be a talajjal – ez az alaphelyzet. Utána pedig emelkedj lábujjhegyre, tartsd ki 5 másodpercig és ereszkedj vissza.

Ismételd meg 15-ször néhány körön át. vadli3.jpg

Guggolás lábujjhegyen
Csípőszéles terpeszben guggolj le, és ahogy állsz fel belőle a végpontja lábujjhegyen legyen. Tartsd meg a pózt kb 5 másodpercig, majd ereszkedj vissza guggolásba.

Ne lendületből dolgozz, és próbáld meg tartani a 4×20-as szettet.

vadli2.jpgVádli gyakorlat oldalt fekve
Könyök támasszal feküdj az egyik oldaladra, és az ellentétes lábadat húzd fel , hogy a talpad a talajon legyen a másik előtt. Alsó lábad pedig spiccben emeld meg legalább 30-szor, és csinálj belőle több kört.

A körök között válts lábat, hogy egyformán meg tudd őket dolgoztatni.

vadli4.jpgAhol pedig minden adott egy jó láb edzéshez
Kelenföld környékén,
az a KissLife Fitness & Gym!


Modern, jól felszerelt, klimatizált edzőterem,
profi edzői segítséggel!
- Kell ennél több?

hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr7212575569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása