Így formáld a csípőd!

2017/05/26. - írta: ProfiEdző

Csajszi, neked is csípő tájékra szaladnek felőször a kilók? A mellek után a csípőforma az, ami vonza a férfi szemeket. A következő néhány gyakorlat segít, hogy magadra vond a tekinteteket a hasvillantós felsődben és a bikinidben!csipo2.jpg Guggolások

  • Állj vállszéles terpeszbe, kifelé néző lábfejekkel. Guggolj le addig, míg combjaid és a talaj egy síkba nem kerülnek. Legalább 30× ismételd meg, és ügyelj rá, hogy hátad végig egyenes legyen.

  • A terpesz marad, lábfejek párhuzamosak, de az alaphelyzet a guggolás. Mikor felállsz belőle a törzsed fordítsd el mindkét irányba, majd guggolj vissza. Szintén legalább 30× ismételd.

csipo.jpg

Kitörés
Továbbra is törekedj a 30-as ismétlésre. Figyelj rá, hogy a hátad végig egyenes maradjon, és a térted érjen le a földre!

Talaj gyakorlatok

  • Hanyatt fekvés, karok a test mellett nyújtva. Végezz legalább 30 lábemelést 30°-, majd 60°-os szögben egyik, majd a másik lábaddal.

  • Az alaphelyzet marad, emeld párosan a lábad ugyancsak 30-szor, és nehezítésnek használhatsz bátran lábsúlyt is!

csipo3.jpg

Már 1 hét után eredményt tapasztalhatsz, ha mindennap elvégzed ezeket a gyakorlatsorokat.

Gyerünk, nyárra fel!hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr312541669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása