Te helyesen használod a futópadot?

2017/05/25. - írta: ProfiEdző

„Nem kezdek ma bele a kardioba, mert kevés időm jutna rá…”Ezt felejtsd el! Hogyha tisztában vagy például a futópad helyes használatával, akár 20 perc alatt is egy nagyon hatékony edzést tudhatsz a hátad mögött! Te is így futsz a padon?

futopad.jpgNeked is süllyed és emelkedik a fejed a futópadon, miközben szeled rajta a kilométereket? Ha igen, akkor a gyakorlatvégzésed nem túl preventív!

Ugyanis, a fejed ilyen mértékű mozgása azt jelzi, hogy pattogsz a padon – az pedig igencsak megterheli az ízületeket és a gerincedet!

futopad3.jpgTe hogy méred a futásod értékét?
Amennyiben állóképességet szeretnél fejleszteni, hosszú távokat fuss, egyenletesen. Viszont, ha a pocakod szeretnéd ledolgozni, akkor a kulcs az intenzitáson van!

Csökkentsd az időtartam hosszát 15-20 percesre, és adj az érzésnek: fuss, mintha kergetnének! A hatékonyság érdekében érdemes váltogatni a futópad meredekségét és játszani a sebességével is.
futopad2.jpgProduktívabban szeretnél zsírt égetni?
Tudok egy helyet, ahol modern kardio géppark van!

Szabadulj meg a súlyfeleslegedtől a KissLife Fitness & Gymben!
Jól felszerelt és hangulatos edzőterem, professzionális segítséggel - az eredmény garantált!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: fogalom
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr3812538989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása