Ha az álmaid nem ijesztenek meg, akkor nem elég nagyok

2017/05/17. - írta: ProfiEdző

Több ember érleli a gondolatot, hogy rendszeresen kéne sportolnia, mint amennyien ténylegesen megteszik. Te heti hányszor bújsz edzőruhába? Milyen elvárásaid vannak a tükörképeddel kapcsolatban?
20150528te-is-rettegsz-a-sulyzos5.jpg

Konkrét célokra van szükség - ha lejársz  már a terembe akkor is, ha még nem érett meg az elhatározás, akkor pedig főleg!

Ha pontosan meghatározod mit szeretnél elérni,
akkor könnyebben és áhitatosabban fogsz
dolgozni érte, hogy elérd a célod.


Tehát a "nyárra jól akarok kinézni" nem elég kézzelfogható cél. Helyette a "2 hónap alatt le fogok adni 6 kilót" a motiváló terv, a "nagy karokat akarok" helyett pedig a "4 hét alatt 3 centit fog nőni a karom".34bfc2c92ed9ad68290774f4723e7d80.jpg

Túlzásnak kell érezned a kitűzött célt, hogy kihívást jelentsen elérni. Akkor adsz igazán bele mindent! Ha csak általános elvárásokat állítasz magad elé, elevickél melletted az élet.

Hozd ki a legtöbbet magadból, hogy büszkén nézz a tükörbe!

gym-workouts-for-women.jpg

Egy társ mindig jó húzó erő, hogy ne merülj a puhányság bugyraiba!

A KissLife Fitness & Gym személyi edzői szakmailag is segítenek fejlődni, és mindennap motiválnak, hogy elérd a céljaidat! Egyeztess időpontot az címen egy kötetlen tanácsadásra, amit díjmentesen végeznek, ha a blogra hivatkozol!

 A nagy lépéseket általában kamaszkorban teszi meg az ember,
de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet őket megtenni bármikor.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr8412510675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása