Melyik a fontosabb, a rendszeres edzés, vagy az egészséges táplálkozás?

2017/05/16. - írta: ProfiEdző

Miért akarsz edzeni? Miért akarsz odafigyelni arra, hogy mit eszel? Ha igazán jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, ahhoz minden bizonnyal teljes életmódváltás szükséges. És hogy miért éri meg neked?sport.jpg 

Szép hely a komfortzóna,
de sohasem változik benne semmi.


Ha változást szeretnél elérni, ahhoz változtatni kell a napi rutinodon. El kell hagyni azokat a szokásokat, amik a rossz közérzetet és a túlsúlyt eredményezik – és esetleges betegségeketsport2.jpg

Egészséges táplálkozás
Sokaknak egyből a bio élelmiszerek ugranak be, pedig nem mind egészséges, ami bio – és nem is pénztárcabarát. Azt gondolná az ember, hogy a zsíros ételeket kell elhagyni, ám a jó zsírokra szüksége van a szervezetnek!

Ahhoz, hogy fogyni tudj, a szervezetnek több kalóriát kell elégetnie, mint amennyit beviszel. Ha állandóan nyomod magadba a szénhidrátot, akkor a zsír raktárat folyamatosan után töltöd – tehát nagyjából stagnálni fog a súlyod, vagy túltöltöd – hízni fogsz.

 sport3.png

A testmozgás szerepe
Erősíti a test vázát, tónusossá teszi az izomzatot, fokozza az anyagcserét.

Attól, hogy vékonyabb leszel, nem leszel elégedett a tükörképeddel, hiszen idomtalan maradsz - ellenben a sporttal arányosan formássá válsz.

sport4.jpg

Sohasem késő elkezdni!


 Az Edző Centrum szakképzett trénerei segítségedre lesznek akkor is, ha most szeretnél belevágni az életmódváltásba, és akkor is, ha produktívabban szeretnél teljesíteni!

Hivatkozz a blogra, hogy ingyenes felmérjék állapotodat, és hasznos tanácsokkal lássanak el! Egyeztess időpontot kötelezettségek nélkül az info@edzocentrum.hu címen, és változtass az életeden!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr3512508623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása