Edzés, amitől épül az izom és égnek a kalóriák is!

2017/05/16. - írta: ProfiEdző

Akár fiú vagy, akár lány, tónusos alakra vágysz. Lehet, hogy még fogynod kéne, lehet inkább csak izmosodni. Bármelyik szegmensbe is tartozz, ez az edzés neked való! kaloria.jpg

Hogyha felszedsz fél kiló izmot, azzal 37,5-al nő a nyugalmi anyagcseréd - azaz a kalóriaigényed.

A nyugalmi anyagcsere értéke azt határozza meg, hogy mennyi kalóriát használ fel a szervezet, miközben semmi aktivitást nem végzel, csak fekszel kint egész nap a strandon.kaloria2.jpg

(Kép forrása: xfree.hu)

Tehát, ha izmot építesz, a fogyás is jobban fog menni, mert a testednek több energiára lesz szüksége - így több zsírt fog elégetni.

Az izomra pedig a mindennapi tevékenységekhez is szükség van, hiszen a fejlettebb izomzattól stabilabb a test vázrendszere.

kaloria3.jpg

Szeretnéd te is megkönnyíteni a mindennapjaidat,
és megtámogatni a fogyásodat?


A KissLife Sportközpont vezető személyi edzője produktív segítséget nyújt!

Egyeztess vele időpontot egy kötelezettségek nélküli személyes tanácsadásra, amit hogyha a blogra hivatkozol, ingyenesen végez. Felméri az állapotodat, és hasznos táplálkozási tippekkel is ellát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr2912507121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása