Nekem való a TRX?

2017/05/12. - írta: ProfiEdző

Egyre közkedveltebb edzésforma az utóbbi időben a TRX, és nagyon hatékony is. Használják csoportos órákon, csüngenek rajta személyi edzésen – oké, de mire jó? Tényleg erre van szükséged?trx.jpgAnnak idején, úgy több mint 10 évvel ezelőtt a haditengerészek számára fejlesztették ki, nem véletlen: a TRX egy olyan eszköz, amivel állóképességünket fejleszthetjük, miközben minden izmunkat megdolgoztatjuk saját testsúlyunkkal.

Te magad tudod szabályozni a nehézségi fokot, hiszen a kötél hosszúsága állítható; valamint, a gravitáció nehezíti a mozgásodat ahhoz mérten, hogy a tested milyen szöget zár be. Ennek révén, akkor is gond nélkül tudod használni, ha túlsúllyal küzdesz. trx3.jpgViszont, az első néhány alkalommal erősen ajánlott személyi edző bevonása, hogy biztonsággal el tudd sajátítani a TRX gyakorlatokat.

Nem lenne túl kellemes, ha erősítés helyett rehabilitációra kellene használod az eszközt, ugye? - Merthogy arra is alkalmas egyébként. trx2.jpgHa még sosem használtál TRX-et, a Kiss Life Gym személyi edző csapata segít elsajátítani az eszköz magabiztos, szakszerű használatát.

És mit szólnál mindenek előtt
egy díjmentes állapotfelméréshez?


Egyeztess hozzá egy időpontot a info@kisslifegym.hu címen, és hivatkozz a blogra. Ne feledd, e
gyedül azok a korlátok léteznek, amiket te emelsz magadnak!

Egy dolog van csak az életben,
amin azonnal tudsz változtatni:
a hozzáállásodon!

Címkék: edzés fogalom
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr4412497801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása