Te mivel vezeted le az edzést?

2017/06/19. - írta: ProfiEdző

Amennyiben első reakciód nem a nyújtás volt, akkor komolyan el kell beszélgetnünk, barátom! Korábban már szót ejtettünk róla, milyen veszélyeket hordoz magában a nyújtás elmulasztása. Most tisztázzuk hát le, hogy milyen előnyökkel jár, ha kellőképpen levezeted az edzést! nyujtas.jpg

Mikor lenyújtasz edzés végén, akkor elősegíted tested regenerációját és megszakítja a tejsav termelődést – így kevésbé fog földhöz vágni másnap az izomláz.

Hogyha pedig megfelelően regenerálódnak a kemény izommunka okozta mikrorepedések, nagyobb mozgástartományban tudnak funkcionálni – produktívabb eredményt érve el. nyujtas2.jpgTest hőmérsékletünk edzés alatt megemelkedik, ami a nyújtás során visszaáll a normál állapotra.

Keringésünk is javul a megfelelő levezetéssel, hiszen segít helyre állítani az intenzív mozgás során felfokozódott oxigénszükségletet. nyujtas3.jpg

Izmaid alapos megdolgoztatására és lenyújtására a 11. kerületben keresve sem találnál jobb helyet hozzá, mint a Bikás park vásárcsarnokának teteje!

A KissLife Sportcentrum
egy jól felszerelt és modern edzőterem,
barátságos hangulattal, és profi edző gárdával!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés nyújtás
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr7012606435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása