Ezeket a hibákat követi el a legtöbb lány a teremben

2017/06/12. - írta: ProfiEdző

Szerinted teljesen más belépni egy edzőteremben nőként, mint férfiként? Miért van, hogy kevesebb lány jár le, mint pasi? Melyik nem képviselői végzik magabiztosabban a gyakorlatokat? A lányok tényleg több hibát vétenek?phone2.jpgEgy tesztoszteron szaggal átitatott teremen nem lehet olyan könnyű nőként érvényesülni – gondolja a laikus. Node, ez nem verseny!

Edzőterembe azért jár az emberek zöme, mert szeretne tenni a testéért, az egészségéért. Aki edzés közben azzal foglalkozik, hogy mit csinál a másik, arra nem érdemes szót fecsérelni .

Az viszont már egy más téma, ha a melletted lévő látja, hogy valamit nem jól csinálsz, és segítő kezet nyújt. leg-training2.jpg

Az évek során több ilyen falba is beleütköztem, valamiért a lányok nehezebben fogadják az ilyesmit. Értem én, hogy bizonyítani akarnak, de az ego az egészség rovására is mehet bizonyos szituációkban.

Nagyon jó dolog, ha utána olvasol, hogyan kell edzeni. De az elméletet nem mindenki képes helyesen átültetni a gyakorlatba – amit számos videó bizonyít a videó megosztókon. tulsuly4.jpg

Fogyni szeretnél? A folyamatos kardio helyett végezz intervall edzéseket. Súlyzókra pedig igenis szükség van, hogy erősödj!

Azt például tudtad, hogy minél izmosabb vagy, annál produktívabb a zsírégetés? mellizom2.jpg

Erőlködés közben grimaszolsz? Na és? A terembe edzeni mész, és nem csinoskodni! Ha tényleg izomból dolgozol, akkor az erőkifejtés az arcod izmait is önkéntelenül munkára fogja – ezt fogadd el, ha fejlődni szeretnél!

Mi szerint dolgozol? A neten számos sablont találni, de egy edzésterv akkor hatékony, ha személyre szabott.

 Kelenföld környékén laksz?

KissLife Fitness & Gym trénereivel
profi edzéstervet 
tudok összerakni 
közösen a számodra!

hetfotoledzek.jpg

 

Címkék: nőknek
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr4312586743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása