Ezekkel az ételekkel előzheted meg a dehidratációt

2017/06/09. - írta: ProfiEdző

Az orvosok által ajánlott napi folyadékbevitel 2 és fél-, nyáron pedig legalább 3 liter! Te mennyit iszol meg ebből? Mutatunk néhány trükköt, hogy tudod étkezés útján pótolni a kiizzadt folyadékot! viz.jpg

Ebben a meleg időben a legtöbben úgy vagyunk vele, hogy nem cipelünk magunkkal vizet, hiszen út közben úgy is megmelegszik – de így, hogy nincs előttünk, sokkal kevesebbet fogyasztunk belőle.

Enni viszont nem felejtünk el, igaz?
Nem is gondolnád, de rengeteg olyan zöldségünk van, aminek 90% felett van a víztartalma! Többjüket fogyaszthatod magában – egyfajta nassként, de csinálhatsz belőlük többféle finom salátát is – rendes étkezés gyanánt.

salata2.jpgMind közül a legdehidratálóbb a kígyóuborka, melynek majd’ 97%-os a víztartalma. Őt a jégsaláta követi, több mint 95%-al – és ráadásul K-vitaminban is igen gazdag!

Sűrűn eszel paradicsomot? Jól teszed! Több mint 95%-os a víztartalma! Na és azt tudtad, hogy a retek is remek antioxidáns a maga 95%-ával? És persze a görögdinnyéről se feledkezzünk meg: 91%-os a lédússága!

salata.jpg

Hogyha pedig egy hosszú nap után ki szeretnéd adni a fáradt gőzt, tudunk hozzá egy kiváló helyet a Bikás parkban, a 11. kerültben!

Zárd ki a meleget egy jól felszerelt és klimatizált edzőteremben,
és dolgozd ki magadból a stresszt!

Profi edzőkkel vár téged
KissLife Fitness & Gym!

hetfotoledzek.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr7112576637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása