Top 3 tipp a kemény hasizmokért!

2017/06/02. - írta: ProfiEdző

Mindenki izmos hasat szeretne, amiért keményen meg kell dolgozni. Szeretnénk veled megosztani néhány tanácsot, amik hozzásegítenek a produktívabb hasizom munkához! hasizom.jpgMilyen gyakorlatokat végzel?
A dinamikus gyakorlatok mellett statikusokra is kell időt szentelni!

Dinamikus: izmaink összehúzódnak és elernyednek.

Statikus: izmaink nem végeznek összehúzódást és elernyedést, feszülten vannak végig a gyakorlat alatt – ilyen például a plank.
plank.jpgHallottál már a negatív szakaszról?
Ennek során keletkezik az izomban a legtöbb hajszálrepedés – tehát hatékonyabbá teszi az izomerő növelését!

A negatív szakaszban az izmok sokkal jobban megnyúlnak, ezért sokkal nagyobb erőt kell kifejteni a mozgáshoz. Így akár 30%-al válhat produktívabbá az izommunka! hasizom2.jpgHány ismétlést csinálsz?
Felesleges horror mennyiségű ismétléssel dolgoznod, hiszen a célod az erőfejlesztése, nem pedig az állóképességé, igaz?

Lőj be egy 30-40-es ismétlés számot, és végezd nagyobb ellenállással a saját testsúlyodnál! Vegyél a kezedbe például a felülések során tárcsát, hogy jobban megdolgoztasd hasizmaidat.hasizom4.jpg

Mindehhez pedig tudunk egy nagyon jó helyet a Bikás parkban, a 11. kerültben: irány a KissLife Sportközpont! Klimatizált, kellemes hangulatú edzőterem, modern és jól felszerelt eszközökkel! 

hetfotoledzek.jpg 

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr2912558971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása