Így maradnak frissek a gyümölcsök otthonodban

2017/05/24. - írta: ProfiEdző

Neked is problémát okoz, hogy ha egyszerre több gyümölcsöt veszel, hiába teszed hűtőbe az alma bepuhul, a banán megbarnul, az eper megpenészedik, stb. Mutatunk néhány trükköt, amitől hosszabb ideig friss marad a gyümölcs!

gyumi.jpgEgy átlag aktivitású ember szervezetének is szüksége van rá, hogy mindennap friss gyümölcsöket- és zöldségeket fogyasszon. Egy rendszeresen sportoló ember számára pedig méginkább.

Viszont, sokkal kevesebb gyümölcsöt eszel, ha minidg el kell menned érte a boltba, igaz? Ezekkel a módszerekkel meg leszel elégedve, hiszen mindig lesz otthon friss gyümölcs anélkül, hogy naponta lemennél a zöldségeshez munícióért! zoldseges.jpg

Saláta
Neked is hamar összeesik a hűtőben, ugye? Fedd le papírtörlővel, hogy felszívja a nedvességet – így nem fog megfonnyadni levétől a saláta még néhány nap múlva sem.salata.jpgEper
Tölts egy tálba annyi vizet, ami ellepi az epreket. A víz mennyiségéhez mérten, 10/1 arányban önts bele ecetet és mosd meg a löttyben az epreket.

Így nem csak frissek maradnak, de nem fognak bepenészedni sem! eper.jpg

Viszlát, csíra!
Te is a krumpli mellett tartod a hagymát? Tedd próbára az almát!

A hagymával ellentétben nem fogja hagyni kicsírázni a krumplit. krumpli.jpg

Szeretnél még hasonló praktikákat?
Gyere a KissLife Sportközpontba, további hasznos tippekért!

Hivatkozz a blogra, hogy a tanácsadás és jelenlegi állapotod felmérése kötelezettségek nélküli, és díjmentes legyen!

Címkék: táplálkozás
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr9112536403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása