Étvágycsökkentők a természet lágy öléről

2017/05/13. - írta: ProfiEdző

Szeretnél jobban odafigyelni arra, mit eszel és mennyit, de nem tudod megállni, hogy magadba tömj valami szénhidrátot, mikor rád tör az éhség? Mutatom mikhez érdemes nyúlni, hogy ne vágd haza a diétád! atvagycsokkento.jpgGyömbér
Ez a fűszernövény nagy népszerűségnek örvend, hála rengeteg jótékony hatásának. Egyik leghasznosabb tulajdonságát a gyomorra gyakorolja: segít az emésztésben, közben pedig nyugtatja a gyomrot, és alább hagy tőle az étvágy.

Alma
Amellett, hogy elűzi az éhséget, könnyen hozzáférhető, magas a rosttartalma, és tele van értékes tápanyagokkal is.atvagycsokkento3.jpgMandula
Sokaknak szó szerint az utcára sem kell kimenni érte – így bele sem gondolnak, annyira kézenfekvő. A szervezet számára fontos rostokat és zsírokat tartalmaz, magnéziummal, E-vitaminnal, és antioxidánsokkal megspékelve. Emellett pedig egy maréknyi mandula teltségérzetet is ad, így kibírod a következő étkezésig.

Avokádó
Szuper antioxidáns, tele van vitaminokkal, fokozza a szív- és érrendszer működését, ráadásul az éhség érzetet is elnyomja. Klassz lenne, ha a mandulafa mellett az avokádó is megteremne a kertben, igaz? atvagycsokkento2.jpgWasabi
Na, erről végképp nem gondoltad volna, hogy elvenné az étvágyad, ugye? Pedig még a puffadásnak is elejét veszi! Ráadásul ez a japán vízi torma rákölő hatóanyagokat tartalmaz, remek antioxidáns, és gyulladáscsökkentő hatással is bír!

Hogyha a blogra hivatkozva felkeresed az Edző Centrum vezető trénerét, hasznos táplálkozási tanácsokkal lát el díjmentesen, kötelezettségek nélkül. Az info@edzocentrum.hu mail címen tudsz vele időpontot egyeztetni.

A te egészséged, a te döntésed! 

Címkék: táplálkozás
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr2712498121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása