Ezt edd edzés után

2017/05/08. - írta: ProfiEdző

Intenzitástól függetlenül, edzés után pótolni kell a tápanyagokat, amiket a szervezet a mozgás során felhasznált. Nézzük, mihez érdemes nyúlni, hogy újratöltsük a raktárakat, és megtámogassuk az izmok regenerációját! 2.jpg

Közvetlenül edzés után érdemes bedobnod egy szőlőcukrot, hiszen a szervezetnek szüksége van gyors szénhidrátpótlásra, amihez ez a kis csoda kiváló – hiszen nagyjából 20 perc alatt felszívódik.

Ám a szőlőcukor csak tűzoltásnak jó.
Fehérjében, vitaminokban, ásványi- és tápanyagokban dús ételt fogyasszunk. Például, csirkét egy kis balzsamecettel nyakon öntött salátával, vagy sült lazacot bulgurral. 3cfdb72fb4330e82e5d30784dc72da37.jpg

Esetleges krónikus betegségek esetén érdemes étrendet követni. A Kiss Life Gym szakképzett személyi edzői díjmentes táplálkozási tanácsokkal látnak el, ha a blogra hivatkozol. A segítség teljesen regisztrációmentes, mindössze egy e-mailes időpont egyeztetésre van szükség hozzá az info@kisslifegym.hu címen.

Ne feledd,
a megfelelő táplálkozás nagyban hozzájárul az edzés eredményességéhez!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr9412483093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása