A feszes hasizom receptje

2017/06/12. - írta: ProfiEdző

Nyakig benne vagyunk a strand szezonban, ám tenni azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben sohasem késő! Néhány hét alatt látványos változást produkálhatsz, ha nem vagy rest megdolgozni hasizmaidat! Mutatjuk, hogy csináld! hasizom_1.jpg

Hasprés váltott lábbal
Miközben hanyatt fekve csinálod a haspréseket, előbb az egyik térded húzd a hasadhoz, majd a másikat - addig a másik láb végig nyújtva legyen, és ne érje a talajt! Ne lendületből dolgozz, hiszen a hasizmaidat akarod erősíteni!

Legalább 2×30 ismétlést csinálj! hasizom2.JPG

Plank, váltott lábas felhúzással
Miközben kitartod a plank pozíciót, húzd magad alá az egyik lábad, támaszd vissza a talajra, és ismételd meg ugyanezt a másik lábaddal. Ügyelj rá, hogy a hátad végig egyenes maradjon.

Ezt a gyakorlatot dinamikusan végezd, a produktívabb hatás érdekében! Ismétlésszámot tekintve pedig törekedj a legalább 2×20-ra!

hasizom3.jpg

Madár-kutya gyakorlat
Ereszkedj négykézlábra, nyújtsd ki az ellentétes karod és lábadat. Tartsd meg egy kicsit, engedd őket vissza, majd ismételd meg a másik oldallal is.

Ebből a gyakorlatból is csinálj 15-20-at oldalanként, több körben!

 hasizom4_1.jpg

Minderre, és hasonló remek gyakorlatra
hasizmokon innen és túl, a Bikás park környékén vár 
a

KissLife Fitness & Gym!


Barátságos környezet, klimatizált és jól felszerelt edzőterem, szakértő segítséggel! - Kell ennél több?
hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr8712586313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása