Melyik a legjobb hátizom gyakorlat?

2017/06/22. - írta: ProfiEdző

Férfiként a hátizom az, ami a legmeghatározóbb tényező a kinézetet tekintve. Te tudod melyik gyakorlatokkal tudjuk a legkeményebben megdolgoztatni? 

hat.jpg

Mindenkinek megvan minden izomcsoportnál a kedvenc gyakorlata. De tudtad, hogy többet kell olyannal dolgozni, amit ritkán csinálunk?

Úgy ám, mert arra van a legnagyobb szükségünk – hiszen a legtöbb gyakorlat az adott izomcsoport más-más részére hat.

Két gyakorlatot hoztunk neked, melyek nagyon hatékonyak. Hogy melyik közülük a legproduktívabb, az döntsd el te!86497018.jpg

Evezés
Ez a fajta mozgás a széles- és mélyhátizom mellett a rombusz- és csuklyás izmokat is munkára bírja – amitől tömörebbé válik hátizmunk, és robosztusabb lesz a külsőnk.

h.jpgLehúzás
Az ilyen gyakorlatok a széles hátizmot dolgoztatják meg, így hátunk szélességét növelik – markáns „V” alakot  adva neki. Ezeknél a mozdulatoknál több a karmunka, sokat dolgozik a bicepsz.

hatizom.jpeg

S hogy a 11. kerületben hol van az a hely, ahol minden megvan egy bitang hátedzéshez? Mit szólnál egy jól felszerelt, modern edzőteremhez, ami barátságos hangulatú és klimatizált - ráadásul profi tréner gárdával rendelkezik?

Ez a KissLife Fitness & Gym!

Élni sohasem késő!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr4512612743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása