Növelhetünk tömeget zsírmentesen?

2017/06/06. - írta: ProfiEdző

Ahhoz, hogy tömeget növeljünk, több kalóriát kell bevinni, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van – ha viszont fogyni szeretnénk, ugye pont az ellentettjét kell tennünk. Akkor most, hogy is van ez? tomegeles.jpg

Bizony, ez a paradoxon sajnos betesz az elméletnek, mert zsír nélkül képtelenség tömeget növelni!

Nem lehet egyszerre szálkásítani és tömeget is növelni.

tomegeles2.jpgHogy annyira szálkás legyél, mint mondjuk egy sportmárka reklámban, ahhoz speciális diétát/étrendet kell tartanod!

Előbb tömeget kell növelni. Viszont hiába leszel izmos, nem fog látszani a zsír alatt – tehát ez egy két lépcsős művelet lesz. Ellenben, könnyen át lehet esni a ló másik oldalára, és a zsír ledolgozásával izmot is veszíthetünk!
tomegeles3.jpg

 Mit szólnál egy
díjmentes állapotfelméréshez?


KissLife Fitness & Gym trénerei kötelezettségek nélkül és díjmentesen a segítségedre lesznek benne, amennyiben a blogra hivatkozol! - És táplálkozási tanácsokkal is ellátnak.


Így látod honnan indulsz, hogyan tudsz fejlődni, és milyen korlátokat kell átlépned! 

hetfotoledzek.jpg

Címkék: fogalom
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr2612566541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása