Aki kíméli magát, a gyengeségbe hal bele

2017/07/02. - írta: ProfiEdző

komment

Válj skorpióvá, ha feszes hasat akarsz!

2017/06/29. - írta: ProfiEdző

Ezzel a módszerrel nem csak hasizmaidat fogod munkára, hanem törzsed minden izmát és az egész alsó testedet is! Látványos eredményt érhetsz el, ha beépíted ezt a technikát az edzéstervedbe! kockahas.jpg

Lényegében egy 10 perces köredzésről beszélünk, ami igencsak felfokozza az anyagcserét.

Azért hatékonyabb, mint egy normál hasizom edzés, mert sokkal komplexebb, és olyan izomcsoportokat is megdolgoztatsz vele, amiket a has napon nem. plank_2.jpg

Kezdetben 3 kört végezz, s ahogy edzettebb leszel, mehetnek az 5 körök.
- 30 másodperc plank
- 20 skorpiózás
- 10 kitörs sétálva
- 30 széles terpeszugrás nyújtott karral

Skorpiózás: törzsfordítás hason fekve emelt lábbal.
Pihenőt csak a körök végén tarts! skorpio.jpg

Minderre, és az edzésterved többi részének kivitelezésére tudunk egy jól felszerelt, modern és barátságos hangulatú edzőtermet, ahol profi szakmai segítséget is igénybe tudsz venni.

KissLife Fitness & Gym

1119 Budapest, Tétényi út 63.hetfotoledzek.jpg

Címkék: edzés
komment

Nem is gondolnád, hogy ezektől fogyni lehet!

2017/06/28. - írta: ProfiEdző

Le akarod dolgozni a túlsúlyodat, netán szálkásodni szeretnél? – Az internet ontja magából a hasznosabbnál hasznosabb tippeket hozzá. Ám a közhiedelmekkel ellentétben nem kell koplalnod! Mutatjuk mit csinálj önsanyargatás helyett! habzs.jpgButaságnak fog tűnni, de egyél többet!
Tisztában vagy vele, hogy a kalória megvonás lelassítja az anyagcserét? Egyél naponta legalább 5× kisebb adagokat, szem előtt tartva a fehérjedús ételeket – hiszen izmaidnak szüksége van a proteinre!

S ugye minél több rajtad az izom, annál több kalóriát éget el a szervezet az aktív mozgás során!
savanyu.jpgEgyél sok savanyúságot!
A lassú anyagcsere nagyon hátráltatja a fogyás folyamatát. Viszont a savanyúság tele van probiotikummal, így jótékonyan hat az anyagcsere minőségére és gyulladáscsökkentő hatása is van  – valamint az immunrendszert is erősíti.

Ebben a hőségben még nass helyett is jól fog esni, ahogy kiveszed a hűtőből!

zoldseg.jpgEgyél lassabban, hogy tényleg jól lakj!
Honnan tudod, hogy többet ettél, mint amennyire valóban szükséged volt? Beáll a kajakóma, ami nagyon megterhelő a szervezet számára – és nem mellesleg szaladnak fel vele a kilók is.

Rágj meg rendesen minden falatot, és ne mohón egyél. Így sokkal jobban megemészti gyomrod az ételt – ami által sokkal jobban fel tudnak szívódni a bevitt tápanyagok.

habzs2.jpg

Formásodni pedig úgy tudsz, ha mozogsz is. Kelenföld környékén laksz? A Bikás park vásárcsarnokának tetején van számodra egy jól felszerelt, barátságos, klimatizált edzőterem - ahol profi edzőik is a segítségedre lesznek!

KissLife Fitness & Gym

1119 Budapest, Tétnyi út 63.

hetfotoledzek.jpg

komment

Szerinted mennyire hatékony az egykezes mellnyomás?

2017/06/28. - írta: ProfiEdző

Biztos veled is előfordult már, hogy mikor nyomtad ki a rudat, a nagyobb súly alatt valamelyik karod megremegett. Két karra jobban kell összpontosítani, mint egyre – ez evidens. Hatékonyabb lehetne hát egy koncentráltabb terhelés? mellizom.jpg

Szögezzük le, hogy korántsem egy izolációs gyakorlatról beszélgetünk, hiszen bekapcsolódnak a gyakorlatba a törzs izmai és a tricepsz is. Viszont, pont ettől kiváló ez a fajta mellnyomás!

Hogy miért?
Mert így fejleszti a felső testünk stabilizáló izmait is, és segítenek helyrebillenteni az izomszimmetriát!
 mellizom2_1.jpg

Persze, a kétkezes gyakorlatokkal is fejlődik a lemaradt oldal, viszont sokkal nagyobb ízületi terhelést kap – ami hosszú távon problémákat okozhat és kiesel az edzésből.

Ráadásul a gyakorlat közben végzett mozdulatnál annyi izomrostot mozgósít a test, mintha oldalsó plankot végeznél – ami ugye, köztudottan nagyon hasznos gyakorlategykezes.jpg

A következőképpen veselkedj neki
Feküdj hanyatt a padra egyik kezedben egy súlyzóval, medencéddel és lábaddal stabilizálva. Tarkód és a felsőtested nyomd a padra, viszont a derekad nagyon minimálisan emeld ki. Végezz 4×6-10 ismétlést.

Ahogy engeded lefelé a súlyt, érezni fogod ahogy feszülnek törzsed izmai – emiatt fontos, hogy medencéd a padra nyomva stabilizáljon, ne pedig a szabad kezeddel! mellizom3.jpg

 További hasznos tanácsokkal látnak el
a 11. kerület szívében a 

KissLife Fitness & Gym

szakképzett térnerei Bikás park vásárcsarnokának emeletén!

Egy klimatizált, jól felszerelt, modern és barátságos hangulatú
edzőteremben várnak, hogy megtámogassák fejlődésed!
hetfotoledzek.jpg

 

Címkék: edzés
komment

Hozd ki a maximumot a regenerációból!

2017/06/27. - írta: ProfiEdző

Ha még nem lenne tiszta: az izom akkor épül, mikor te pihensz. Hogy megtámogasd ezt a folyamatot, akad néhány dolog a tarsolyban. Kíváncsi vagy rájuk? 

relax2.jpg

Fejlődsz, de gyarapodásod lehetne látványosabb is? – Hiszen sok energiát és időt áldozol rá a teremben. Netán stagnál izmaid növekedése?

Brad Davidson azt vallja, ilyenkor érdemes 3 hétig az edzésre szánt időt is pihenéssel tölteni. A  sztáredző szerint ezalatt annyira fel tud töltődni az ember – ha tényleg pihen, és például nem dolgozik helyette, hogy visszatérve nagyobb eredményeket érhet el, mint a szünet előtt! 

relax3.jpg

Hogyha túlhajtod magad, attól nem lesznek dagadó izmaid, ellenben csökkenni fog az energiaszintedés a lelkesedésed is, hiszen nem látod beérni munkád gyümölcsét.

Ilyenkor pedig szervezeted hormonháztartása nem funkcionál megfelelő ütemben. Aminek az a következménye, hogy minimális, vagy a nullával egyelő lesz mind az izomépítés, mind a zsírégetés.
relax.jpg

Szerinted van értelme,
hogy annak a bizonyosnak adjunk egy pofont?


Helyette inkább aludj sokat - nem véletlenül javasolják a szakemberek a napi 8 órát! Hogyha azt szeretnéd, hogy egész nap tartson a zsírégetés, ebédig kerüld a szénhidrátokat.

Valamint zárd ki életedből a stressz faktorokat, amennyire csak lehet!

relax4.jpg

Hogyha úgy érzed kellőképpen feltöltődtél már, hogy a legjobb formádat hozd, a 11. kerület szívében a legjobb rá egy olyan hely, ahol
- ebben a rekkenő hőségben kellemes hőmérsékletet biztosít a klíma
- modern eszközökkel felszerelt
- nagy és fejlett kardioparkkal rendelkezik
- és profi szakmai hátteret is nyújt, ha elakadnál!

Ez a KissLife Fitness & Gym!

Élni sohasem késő!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: regeneráció
komment