Depressziós pánikbetegségből létrehozott épletmódváltó program

2017/05/19. - írta: ProfiEdző

Alexandra 45 kilósan testképzavarral küzdött, depresszióval, és pánikbetegséggel. Édesanyja szüntelen unszolásának hatására elment egy csoportos órára. A mozgás és a társaság megtette a hatását: a lány  kidolgozott egy mára  népszerű életmódprogramot! fitnessjunkie0.jpg

Szerette volna, hogy mások is átérezzék a mozgás nyújtotta önfeledtséget. Szeretné bebizonyítani, hogy a rendszeres sport nem csak a külsőt formálja, hanem mentálisan is erővel ruház fel.

S minthogy életmódváltásról van szó, Alexa programja természetsen a táplálkozásra is kiterjed! Könnyen és hosszútávon betartható étrendet igyekezett megálmodni, hogy a kevésbé kitartóaknek se törjön bele a bicskája. fitnessjunkie.jpg

Aki belevág a Fitness Junkie programba, az nem egy előre legyártott prospektust kap Alexától. A lány odafigyel minden patronáltjára!

Csoportot hozott létre, ahol mindent megosztanak a másikkal, és folyamatos motivációt kapnak Alexától – és a sikersztorik által egymástól is.

fitnessjunkie1.jpg

Ha viszont teljesen személyre szabottan szertnéd véghez vinni az életmódváltást, az Edző Centrum trénerei kezében egyéni támogatástra lelsz!

Kötöttségek nélkül, díjmentesen felmérik állapotodat, ha a blogra hivatkozol. Az info@edzocentrum.hu címen tudsz velük időpontot egyeztetni. 

Néha az embernek csak arra van szüksége,
hogy valaki mélyen belelásson,
és felszabadítsa a lehetőségeket benne.

Címkék: példakép
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr1912525049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása