A különbség a sikeres és a nem sikeres ember között az az idő, amit önsajnálattal tölt - avagy nem minden a genetika...!

2017/05/01. - írta: ProfiEdző

Génjeink nagyban befolyásolják testünk zsír- és szénhidrát hasznosításának mértékét - ha ehhez igazítjuk az étkezési szokásainkat valóban produktív fejlődést tudunk előidézni. És hogy mire van ehhez szükségünk? dns.jpg

Nem kell mást tennünk, mint elkészíttetnünk genetikai térképünket. Noha hirtelen ijesztően hangozhat, koránt sem durva eljárás: mintát vesznek a szájnyálkahártyából. A géntérképpel együtt egy genetikai szakvéleményt, és életmód tanácsokat is kapunk.dns_kollazs.jpg

Az utóbbi azért jó, mert pont erre van szükségünk - hiszen eleve ezért vágunk bele az egészbe. A genetikai szakvélemény pedig azért jó, mert ha esetlegesen valami öröklődő nyavalyánk van, szembesülünk vele. És ha elhízásra hajlamosak vagyunk, a géntérképünkből ez is kiderül - így irányítottan tudunk szembe menni a problémával, az életmód tanácsoknak köszönhetően!

Ne feledd, 
a jövőd olyan lesz, amilyenné alakítod!

Címkék: táplálkozás
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr6212462465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása