Hozd ki a maximumot a regenerációból!

2017/06/27. - írta: ProfiEdző

Ha még nem lenne tiszta: az izom akkor épül, mikor te pihensz. Hogy megtámogasd ezt a folyamatot, akad néhány dolog a tarsolyban. Kíváncsi vagy rájuk? 

relax2.jpg

Fejlődsz, de gyarapodásod lehetne látványosabb is? – Hiszen sok energiát és időt áldozol rá a teremben. Netán stagnál izmaid növekedése?

Brad Davidson azt vallja, ilyenkor érdemes 3 hétig az edzésre szánt időt is pihenéssel tölteni. A  sztáredző szerint ezalatt annyira fel tud töltődni az ember – ha tényleg pihen, és például nem dolgozik helyette, hogy visszatérve nagyobb eredményeket érhet el, mint a szünet előtt! 

relax3.jpg

Hogyha túlhajtod magad, attól nem lesznek dagadó izmaid, ellenben csökkenni fog az energiaszintedés a lelkesedésed is, hiszen nem látod beérni munkád gyümölcsét.

Ilyenkor pedig szervezeted hormonháztartása nem funkcionál megfelelő ütemben. Aminek az a következménye, hogy minimális, vagy a nullával egyelő lesz mind az izomépítés, mind a zsírégetés.
relax.jpg

Szerinted van értelme,
hogy annak a bizonyosnak adjunk egy pofont?


Helyette inkább aludj sokat - nem véletlenül javasolják a szakemberek a napi 8 órát! Hogyha azt szeretnéd, hogy egész nap tartson a zsírégetés, ebédig kerüld a szénhidrátokat.

Valamint zárd ki életedből a stressz faktorokat, amennyire csak lehet!

relax4.jpg

Hogyha úgy érzed kellőképpen feltöltődtél már, hogy a legjobb formádat hozd, a 11. kerület szívében a legjobb rá egy olyan hely, ahol
- ebben a rekkenő hőségben kellemes hőmérsékletet biztosít a klíma
- modern eszközökkel felszerelt
- nagy és fejlett kardioparkkal rendelkezik
- és profi szakmai hátteret is nyújt, ha elakadnál!

Ez a KissLife Fitness & Gym!

Élni sohasem késő!

hetfotoledzek.jpg

Címkék: regeneráció
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edzobarat.blog.hu/api/trackback/id/tr5112623813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása